Održana Izborna skupština KDP Split – Slaven Šitić i dalje na čelu kluba

Na danas održanoj Izbornoj skupštini KDP Split izabrani je novo vodstvo kluba za razdoblje 2021.-2025. Jednoglasnom odlukom članova skupštine predsjednik će i sljedeće četiri godine biti Slaven Šitić.

Uz predsjednika Izvršni odbor kluba činit će Damir Pažanin u funkciji dopredsjednika, Anita Šitić kao tajnica kluba te članovi Izvršnog odbora Željana Levačić i Krešimir Bošković.

Osim izbora novog vodstva, skupština je raspravljala i o rezultatima postignutima u prethodnom razdoblju kao i o planovima za razdoblje pred nama. Zaključeno je da su rezultati u prethodnom razdoblju bili dobri te je želja da se nastavi s takvim rezultatima i u narednom razdoblju.

Facebook Comments

IZBORNA SKUPŠTINA KDP SPLIT – Najava

Izborna skupština KDP Split biti će održana dana 4. ožujka 2021. s početkom u 19 sati.
Zbog epidemiološke situacije potrebno je potvrditi prisustvo do nedjelje 28. veljače u 20 sati na adresu elektroničke pošte : info@kdpsplit.hr
Nakon potvrde prisustva, na adresu s koje se prijavite primit će te upute o načinu održavanja Skupštine.

Facebook Comments

Doviđenja prijatelju!

Danas nas je iznenada zauvijek napustio naš član i prijatelj, otac naših Marina i Duje, Fabjanko Milan.
Fabo, dragi prijatelju, počivaj u miru do ponovnog susreta u vječnosti.
Tvoj Klub daljinskog plivanja Split

Facebook Comments

Odgoda Izborne Skupštine KDP Split

Izborna Skupština neće se održati ovaj četvrtak. O novom terminu Skupštine obavijestiti ćemo vas putem naše web i Facebook stranice.

Facebook Comments

DŠR Raslina i Sung7 iz Podstrane nove članice HSDP-a

Na Skupštini Hrvatskog saveza daljinskog plivanja održanoj ove subote 14. studenog, prvi put putem aplikacije “Microsoft teams”, u punopravno članstvo u Hrvatskom savezu daljinskog plivanja primljeni su DŠR Raslina iz Rasline i Sung7iz Podstrane.

Na istoj Skupštini donesen je novi Statut Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Novoprimljenim članicama čestitamo na prijemu u članstvo, a svima zajedno želimo da nam novi Statut omogući kvalitetniji rad u vremenu pred nama.

Facebook Comments

IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA

Redovna Izborna Skupština Kluba daljinskog plivanja Split održati će se u četvrtak 26. studenog 2020.
Obavijest o mjestu i točnom vremenu održavanja Skupštine biti će objavljena naknadno, a najkasnije do subote 21. studenog.

Izvršni odbor KDP Split

Facebook Comments

Antonia Buličić najbrža djevojka na Silbi, Marin Krešimir Kukoč kadetski prvak Hrvatske

Današnjom utrkom na Silbi započela je ovogodišnja sezona službenih natjecanja HSDP-a. U prvoj ovogodišnjoj utrci najviše razloga za slavlje u našim redovima imali su Antonia Buličić, koja je stigla do svoje prve ovogodišnje CRO CUP pobjede te Marin Krešimir Kukoč koji je postao kadetski prvak Hrvatske.
Uz njih su se medaljama okitili: Ivan Branimir Kukoč brončani na Kadetskom PH, Karla Šitić zlatna u veteranskoj kategoriji 25-29 godine i u CRO CUP kategoriji 20-29 godina, zatim Piero Vallon zlatni u CRO CUP kategoriji 50-59 godina,Nika Perčić koja je bila srebrna u CRO CUP kategoriji 20-29 godina te Ivana Prižmić brončana u CRO CUP kategoriji 16-19 godina. Antonia je zlatne medalje osvojila i u CRO CUP kategoriji 16-19 godina kao i OPEN CRO CUP kategoriji 16-21 godina. Karla i Nika su u OPEN CRO CUP kategoriji 22+ bile prva i druga, dok je Ivana bila treća u OPEN CRO CUP kategoriji 16-21 godinu.
Ovaj put su bez medalja ostali Vana Jović i Goran Rakocija.
U maloj utrci na 300 m plivala je Ivana Šitić Svirčić.

IMG-20200712-WA0007

IMG-20200712-WA0006
IMG_20200712_135401

Facebook Comments

Poziv na redovnu godišnju skupštinu kluba

Redovna godišnja skupština Kluba daljinskog plivanja Split održati će se 12. prosinca 2019. s početkom u 19 sati u prostoru Sport caffe na bazenima Poljud. Ovim putem pozivamo članove Kluba na sudjelovanje u radu Skupštine.

Facebook Comments

Grgo i Ivana prvi prvaci Hrvatske na 7500m

Danas je u Novigradu održano 1. Prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 7500m. Prvi prvaci Hrvatske postali su naši Ivana Prižmić i Grgo Mujan.
U ženskoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je Nini Jokić, a treće Dini Levačić. U muškoj konkurenciji treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske pripalo je Dinu Špadini.
Kada je riječ o poretku maratona Novigrad – Maslenica – Novigrad u ženskom dijelu nema nikakvih promjena, dok je kod muškarca Dino stepenicu niže.
Piero Vallon je zauzeo 11. mjesto u ukupnom poretku maratona, dok je Mate Matić u poretku maratona 18., a u poretku PH je zauzeo 14. mjesto.
Što se tiče rezultata po CRO CUP kategorijama tu su Grgo, Ivana, Nina i Dina zauzeli prvo mjesto, Dino i Piero drugo mjesto, dok je Mate bio četvrti.
Današnji maraton obilježio je veliki broj odustajanja, kao i veliki broj plivača koji su utrku završili izvan vremenskog ograničenja koje kod utrka na 7500 m iznosi sat i 15 minuta nakon vremena pobjednika odnosno pobjednice.

Facebook Comments

Antonia i Grgo u Omišu obranili naslove prvaka na 10000 m, Karla druga, Marin Krešimir Kukoč treći na malom maratonu

Prošli vikend na red je stigla jedina utrka olimpijske dužine koja se pliva u CRO CUP-u, 26, Otvoreno prvenstvo Dalmacije u daljinskom plivanju i 17. Prvenstvo Hrvatske na 10000 m.
Boje našeg kluba na Prvenstvu Hrvatske branili su: Antonia Buličić, Karla Šitić, Grgo Mujan, Dino Špadina i Mate Matić, dok im se u CRO CUP konkurenciji pridružio i Piero Vallon.

Prema očekivanju još jednom su slavili Antonia i Grgo, dok je Karla zauzela drugo mjesto, a svi troje su uzeli zlatne medalje u svojim dobnim kategorijama. Što se ostalih naših predstavnika tiče oni su ostvarili slijedeće rezultate: Piero je bio 13 ukupno i drugi u svojoj kategoriji dok je Mate utrku prvenstva Hrvatske završio na 10 mjestu uz 14. mjesto u CRO CUP utrci i 4. mjesto u kategoriji. Dino Špadina nažalost nije završio utrku.
U utrci na 1501 m nastupili su Marin Krešimir i Ivan Branimir Kukoč. Marin Krešimir zauzeo je treće mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji, dok je Ivan Branimir bio osmi ukupno uz četvrto mjesto u kategoriji.

Facebook Comments