Kate, Grgo i Jere za trostruku pobjedu KDP Split u Vinišću

0 Comments

Nakon što  smo objavili rezultate svih natjecatelja red je da malo napišemo i o rezultatima naših predstavnika koji su bili prisutni u jako velikom broju u Vinišću kako u CRO CUP utrci tako i u utrkama Plivanje za sve na 1500 i 3000 m.

Baš kao i prošle godine naši su predstavnici ostvarili 3 od moguće 4 pobjede. Najbrži su bili Grgo Mujan u utrci na 3000 m, koji je još jednom postao prvak Hrvatske i nastavio niz nepobjedivosti u CRO CUP utrkama te Kate i Jere Hribar u utrci na 1500 m. Samo jedno mjesto niže, u utrci na 3000 m plasirala se prošlogodišnja pobjednica Lucijana Lukšić osvojivši tako drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske i CRO CUP utrci. Trećeplasirana u ukupnom poretku utrke Plivanje za sve na 1500 m bila je Lucija Pezelj.

Uz osvajače medalja u ukupnom poretku utrka na 3000 m i 1500 m, naši su predstavnici ostvarili još nekoliko zapaženih rezultata pa su tako u ženskom dijelu CRO CUP utrke Petra Čosić i Karla Šitić završile na četvrtom i petom mjestu zaostavši za trećeplasiranom Dinom Volarević iz KDP Donat samo jednu odnosno dvije sekunde. U muškoj CRO CUP utrci najbolji rezultat uz Grgu ostvario je Šimun Srzić koji je zauzeo sedmo mjesto dok je Josip Bepo Srzić utrku završio na 11. mjestu. Jednom mjesto niže (12.) ali u ženskoj CRO CUP utrci zauzela je Marija Lucija Kozina, dok je Luna Grubišić u istoj utrci bila 15. Ostali muški predstavnici u CRO CUP utrci ostvarili su sljedeće plasmane: Ivan Tomić 20. mjesto, Ante Sunara 24. mjesto, Marin Krešimir Kukoč 25. mjesto, Piero Vallon 28. mjesto i Saša Prižmić 29. mjesto.

U dobnim CRO CUP kategorijama zlatne medalje osvojili su Lucijana Lukšić, Karla Šitić, Grgo Mujan i Šimun Srzić, dok su sa srebrom oko vrata završili Petra Čosić, Josip Bepo Srzić i Saša Prižmić.

U utrci na 1500 m još su nastupili: Ivana Lukšić (12. mjesto), Boris Pedišić (14. mjesto), Ivan Branimir Kukoč (18. mjesto), Bartul Lukšić ml. (25. mjesto), Jakov Lukšić (30. mjesto) i Bartul Lukšić st. (33. mjesto). U ovoj utrci su zlatne medalje u kategoriji osvojili Kate i Jere Hribar te Ivana Lukšić, dok je Lucija Pezelj osvojila srebro.

Facebook Comments Box