Dina Levačić treća u ukupnom poretku Grand Prix-a za ovu godinu

0 Comments

Jučerašnji dan donio je šlag na tortu naše ovogodišnje sezone. Posljednje ovogodišnje Grand Prix natjecanje bilo je 51. maraton Capri – Napoli, dužine 36 kilometara.

Nakon što je na prva dva ovogodišnja Grand Prix maratona zauzela peto (Lac St. Jean) i šesto mjesto (Ohrid), Dina Levačić je na ovo natjecanje krenula bez prevelikog opterećenja, ali sa željom da ostvari što bolji plasman u ukupnom poretku Grand Prix-a.  Jučer je u konkurenciji dvanaest djevojaka zauzela 0smo mjesto, s vremenom od sedam sati, 40 minuta i jednu sekundu,  što joj je u konačnici bilo dosta za ostvarenje sna. Dina je sa ovim rezultatom zauzela treće mjesto u ukupnom poretku Grand Prixa za ovu sezonu.

Čestitamo DINA! Ponosni smo na tebe!

14215563_1445593095467182_774213820_o

51. Capri – Napoli rezultati

Facebook Comments Box

One thought on “Dina Levačić treća u ukupnom poretku Grand Prix-a za ovu godinu”

  1. Dina čestitke na rezultatu, tvoj uloženi trud , trud trenera i tvojih roditelja pokazuju rezultate, tim više što uz plivanje tvoji rezultati na studiju su , barem ono što ja čujem , za pohvalu.
    Nastavi tako i želim ti da ostvariš sve svoje planove , naravno najprije na studiju , a potom i tvoje plivačke želje. Najvažnije je da te služi zdravlje a nadam se da će tako i biti.
    Pozdrav tebi, treneru i tvojim roditeljima.
    Tomić Vladimir – Deda

Odgovori