Najava utrka Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja i ostalih plivačkih maratona u Dalmaciji 6. – 15.8.

0 Comments

Slijedeća dva vikenda donose nam vrhunac ovogodišnjeg Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja sa čak četiri utrke u samo osam dana.

Krenimo redom od utrke u Tisnom koja će se održati u subotu 6.8. sa startom u 10 sati. Plivački maraton Tisno pokrenut je prošle godine, a uz utrku na 3000 m koja je dio Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja 2022, održat će se i utrka na 1500 m te tri dječje utrke. Informacije o cijelom događaju možete pronaći ovdje, a prijave se vrše na Stotinka.hr.

Dan kasnije u Biogradu se 17. Plivački maraton Biograd dužine 3500 m i 11. Memorijalna utrka Dino Eškinja dužine 1000 m. Prijave za utrke možete izvršiti ovdje.

Treća od četiri utrke održava se na Istu, a riječ je o utrci “Oko Benušića” u dužini od 4200 m koja je godinama bila dio CRO CUP-a. Prijaviti se možete ovdje. Riječ je o petnaestom izdanju ovog maratona koji je jedan od onih koji nisu prekidani zbog situacije s Covidom. Utrka se održava u subotu 13.8.

Posljednja od četiri uzastopne utrke Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja je utrka između Novigrada i Maslenice u dužini od 4200 m. Prijaviti se možete ovdje

Uz navedene utrke, u navedenom razdoblju na području dalmatinskih županija održati će se još neke utrke kao što su 4. Plivački polumaraton Jadrija (6.8. Kupalište Jadrija, Šibenik), zatim 22. Viški plivački maraton (13.8. Vis) o kojem informacije možete pronaći na stranicama TZ Grada Visa te 25. Plivački maraton Rogoznica (15.8.) o kojem informacije možete dobiti kod gosp. Damira Radića na broj mobitela 095 914 9772.

Vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe i da ćete uživati u plivanju!

Facebook Comments Box