Antonia Buličić treća na Prvenstvu Hrvatske na 5000 m u bazenu, Šimun Srzić osmi

0 Comments

U subotu 22. travnja u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske na 5000 m u bazenu na kojem su nas predstavljali Antonia Buličić i Šimun Srzić, dok su u konkurenciji Otvorenog prvenstva Hrvatske još nastupili i Silvia Canazza, Rosario Cuce’, Dario Rota i Piero Vallon.

Najbolji rezultat ostvarila je Antonia Buličić osvojivši treće mjesto u konkurenciji plivačica s vremenom 1:03:25. Šimun Srzić je u apsolutnoj konkurenciji s vremenom 1:01:04 bio osmi uz peto mjesto u konkurenciji juniora.

Silvia Canazza zauzela je ukupno 13. mjesto kod plivačica dok su se u konkurenciji plivača od 18. do 20. mjesta poredali Rosario Cuce’, Dario Rota i Piero Vallon.

Ovo natjecanje bilo je prvo službeno natjecanje HSDP-a u sezoni 2023. nakon kojeg slijedi dvomjesečna pauza do prvog kola CRO CUP-a koje će se održati u Vinišću u organizaciji našeg kluba, Kluba daljinskog plivanja Vinišće i Turističke zajednice općine Marina.

Detaljnije informacije o Plivačkom maratonu Vinišće možete pronaći na službenoj web stranici maratona na kojoj možete pronaći i rezultate prethodnih izdanja, a uskoro će biti objavljene propozicije ovogodišnjeg natjecanja.

Facebook Comments Box