Plivački maraton Vinišće i ove godine u CRO CUP-u

0 Comments

4. Plivački maraton Vinišće koji zajedno s Klubom daljinskog plivanja Vinišće i Turističkom zajednicom Općine Marina organiziramo 8. lipnja u Vinišću odlukom Izvršnog odbora HSDP-a uvršten je u Kalendar službenih natjecanja HSDP i to kao Prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m za dobne skupine te prva utrka ovogodišnjeg CRO CUP-a.

Ove godine se Organizacijski odbor Plivačkog maratona Vinišće odlučio na promjenu datuma održavanja natjecanja kako bi se izbjeglo preklapanje s Prvenstvom Hrvatske u plivanju koje se održava u Zagrebu 22. i 23. lipnja odnosno u terminu u kojem je održano drugo i treće izdanje Plivačkog maratona Vinišće.

Od ostalih podataka o utrci izdvajamo da je ta ovu sezonu povećan nagradni fond CRO CUP utrke te sada iznosi 900 EUR odnoso za prvo mjesto u muškoj i ženskoj konkurenciji po 200 EUR, za drugo mjesto po 150 EUR dok će trećeplasiranima pripasti po 100 EUR. Očekivani termin otvaranja prijava je prvi tjedan svibnja.

Sve informacije o našem klubu kao i o Plivačkom maratonu Vinišće možete pratiti na našoj web stranici, zatim web stranici Plivačkog maratona Vinišće te na društvenim mrežama, a od sada nas možete pronaći i na Whatsapp-u.

Facebook Comments Box