Dobri rezultati KDP Split na 4. Plivačkom maratonu Vinišće

0 Comments

U subotu 15. lipnja u Vinišću je održan 4. Plivački maraton Vinišće u sklopu kojeg su održane utrke na 1500 i 3000 m. Najuspješniji naši predstavnici u glavnoj utrci dana bili su Antonia Buličić i Grgo Mujan koji su osvojili 3. mjesto u ACI CRO CUP utrci.

Uz treće mjesto u ACI CRO CUP utrci Antonia i Grgo postali su i novi prvaci naše županije na 3000 m, a društvo na postolju županijskog prvenstva pravili su im Domina Žure i Šimun Srzić na drugom mjestu te Antea Galić i Filip Županović na trećem mjestu.

U sklopu utrke na 3000 m održano je i prvenstvo Hrvatske za dobne skupine na kojem su naslov prvaka u svojim kategorijama osvojili Domina i Šimun kod juniorki odnosno juniora, Antea kod mlađih juniorki dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja prvakinja Korina Bralić.

Luka Bralić osvojio je drugo mjesto kod mlađih juniora kao i Antea u konkurenciji juniorki, a u konkurenciji kadetkinja Hana Krstulović Gužvanj osvojila je treće mjesto.

Na 1500 m cijelo muško postolje pripalo je našim članovima Hrvoju Tomiću na prvom mjestu, Ivanu Tomiću na drugom i Anti Sunari na trećem mjestu dok su kod djevojaka drugo i treće mjesto zauzele Kate Hribar i Marija Lucija Kozina.

Facebook Comments Box