Dvostruke pobjede Domine i Filipa na utrkama DKDP u Podstrani i Ričicama, Šimun najbrži u Privlaci

0 Comments

Dva dana, dvije pobjede Domine Žure i Filipa Županovića na utrkama Dalmatinski kup daljinskog plivanja, na ZOWL-u u Privlaci najbrži Šimun Srzić.
Prvo smo u subotu 13.7. u Podstrani plivali 3. Plivački maraton “Kroz Podstranu – Memorijal hrvatskih branitelja Općine Podstrana” i Prvenstvo Splitsko-dalmatinske županije. Uz pobjedu u apsolutnoj kategoriji DKDP i naslove prvaka Splitsko-dalmatinske županije Domina i Filip osvojili su zlatne medalje u svojim dobnim kategorijama. Dan kasnije, u nedjelju 14.7. Filip i Domina ponovno su bili najbolji u apsolutnoj DKDP kategoriji.

U Podstrani je utrku na 4200 mi plivao i Goran Rakocija koji je bio drugi u kategoriji 60+ dok je na 1350 mi nastupio Krešimir Bošković i osvojio 5 mjesto u apsolutnoj kategoriji.
U Ričicama na Plivačkom maratonu Zeleno jezero nastupili su samo Filip i Domina.

Šimun Srzić nastavio je svoju apsolutnu dominaciju na utrkama ZOWL-a gdje je pobjeđivao u svakoj utrci u kojoj je startao pa je tako ove nedjelje 14.7. najbrži bio u Privlaci.

Sljedeći vikend odmaramo od daljinskog plivanja, a sljedeći nastup najavljujemo na CRO CUP utrci i Prvenstvu Hrvatske na 5000 m u Raslini 27.7..

Facebook Comments Box