Domina Žure ukupna pobjednica Dalmatinskog kupa, Filip Županović drugi – pobjede Domine i Filipa te drugo mjesto Antee u Brelima za kraj sezone Dalmatinskog kupa

0 Comments

Nakon CRO CUP-a došao je red i da zaključimo sezonu Dalmatinski kup daljinskog plivanja u kojoj su naši predstavnici često bili na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja.Uz osam pobjeda iz osam nastupa Domina Žure došla je do svoje treće uzastopne pobjede u DKDP, prve kao članica KDP Split. Filip Županović je sa četiri pobjede u osam nastupa doplivao do drugog mjesta ukupnog poretka.

Uz njih su pobjede u DKDP u ovoj sezoni za naš klub ostvarili Antea Galić, Dina Levačić, Šimun Srzić i Duje Kojundžić.U konačnom poretku dobnih kategorija DKDP zlatne medalje osvojili su Antea, Domina, Duje i Filip, dok je Roza Mijalić zaslužila srebro u svojoj dobnoj kategoriji.

Bilo ljeto ili zima… Nakon iznimno vrućeg ljeta, posljednje ovogodišnje natjecanje Dalmatinski kup daljinskog plivanja odvijalo su u gotovo zimskim uvjetima . Bez obzira na uvjete Domina i Filip su još jednom ove godine zajedno bili na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja dok je odmah do njih stajala Antea. Svi troje su bili najbolji i u svojim dobnim skupinama kao i Antonio Uvodić. Sa srebrnom medaljom u dobnoj kategoriji oko vrata iz Brela je otišao Mihael Kristijan Popov.
Do kraja sezone na otvorenim vodama preostaje nam još samo jedna utrka i to Finale PLOV-a koje se održava u Krilu za 12 dana

Facebook Comments Box