106. Plivački maraton Šilo – Crikvenica – Cro Cup i 20. Plivački maraton Rogoznica, 15.8.2016.

0 Comments

Samo dva dana nakon nastupa i odličnih rezultata opet smo bili u akciji. Ovaj put nastupili smo na dva maratona od kojih se jedan bodovao za Cro Cup.

Put Crikvenice smo krenuli sa dvije plivačice (Antonia Buličić i Doris Beroš) i sedam plivača (Duje Milan, Grgo Mujan, Dino Špadina, Petar Matić, Mate Matić, Mladen Milošević i Goran Rakocija), dok su u Rogoznicu krenuli Karla, Ivana i Ivan Šitić.

Kako to već biva ovog ljeta dobre vjesti su došle jedna za drugom. Prvo su u Rogoznici Karla i Ivan pobjedili, a Ivana osvojila četvrto mjesto, da bi malo nakon toga na maratonu Šilo – Crikvenica Duje Milan i Doris Beroš ostvarili još jednu našu dvostruku pobjedu. Antonia Buličić je samo malo zakasnila za Doris, tako da smo u ženskoj konkurenciji imali dvije predstvanice na prva dva mjesta. U muškoj konkurenciji Grgo je za samo dvije sekunde bio sporiji od drugoplasiranog Talijana Urbanija, odnosno sekundu sporiji od još jednog Talijana, Crevatina, na trećem mjestu te se morao zadovoljiti ukupno četvrtim mjestom, ali i drugim mjestom u kategoriji M16-19.

U istoj grupi sa Doris i Antonijom, ali ipak malo ispred njih, do cilja su stigli Dino i Petar koji su osvojili šesto i sedmo mjesto. Dino je uz ukupno šesto mjesto, osvojio i treće mjesto u kategoriji M16-19, dok je Petar još jednom bio najbolji u kategoriji M39. Od ostalih naših predstavnika najbolji rezultat je ostvario Mate koji je zauzeo 42. mjesto, zatim Mladen koji je uz ukupno 72. mjesto bio i treći u kategoriji M60+, dok je Goran zauzeo 154. mjesto. Utrku su završila 293 plivača i 71 plivačica.

Facebook Comments Box

Odgovori