Porečki delfin – Cro Cup, Poreč 3.9.2016.

0 Comments

Na današnjem maratonu, pretposljednjem ovogodišnjem Cro Cup natjecanju, naši su članovi još jednom ostvarili pobjede u obje konkurencije. Kod muškaraca je najbrži bio Ivan Šitić koji je stazu dugu 4600 metara prošao za 51 minutu i 15 sekundi. Dok je kod djevojaka najbrža bila Karla Šitić kojoj je trebalo 54 minute i 55 sekundi da stigne do cilja.

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je prošlogodišnji pobjednik Daniel Szekelyi koji je od Ivana bio sporiji jednu sekundu, dok je Duje Milan na trećem mjestu bio dvije sekunde sporiji od Ivana. Četvrto i peto mjesto u muškoj konkurenciji osvojili su još dva naša člana, Grgo Mujan i Dino Špadina. 

Kod djevojaka smo osim Karle imali još samo jednu predstavnicu Antoniu Buličić koja je današnju utrku završila na drugom mjestu. Petar Matić je još jednom dokazao da je najbolji veteran u Cro Cupu osvojivši sedmo mjesto sa manje od četiri minute zaostatka za pobjedničkim trojcem.

Od preostalih naših natjecatelja najbolji rezultat je ostavrio Mate Matić koji je zauzeo 29. mjesto. Mladen Milošević je bio 43., dok je Goran Rakocija zauzeo 65. mjesto. Utrku su završila 83 plivača i 27 plivačica.

Po starosnim kategorijama zlatne medalje osvojili su : Antonia (Ž 0-15), Karla (Ž20-29), Ivan (M16-19), Petar (M30-39) i Mladen (M60+). Duje je bio srebrni u kategoriji M16-19, dok je u istoj kategoriji Grgo osvojio brončanu medalju.

Za dio naših natjecatelja ovo je bio posljednji ovogodišnji nastup u Cro Cupu zbog nastupa na LEN Europskom juniorskom prvenstvu u Piombinu, kao i LEN Europskom veteranskom prvenstvu u Rijeci koji se održavaju sljedećeg vikenda istodobno sa održavanje posljednjeg ovogodišnjeg Cro Cup natjecanja, maratona Sv. Eufemija u Rovinju.

Sutra ujutro Dina Levačić na 51. maratonu Capri – Napoli koji je posljednja stanica ovogodišnjeg FINA Grand Prixa.

Porečki delfin rezultati

Facebook Comments Box

Odgovori