Europsko veteransko prvenstvo Rijeka i Plivački maraton “Sv. Eufemija 2016” – Cro Cup Rovinj, 10. 9. 2016.

0 Comments

Prošlog smo vikenda osim u Piombinu plivali još u Rijeci i Rovinju. U Rijeci nas je na Europskom veteranskom prvenstvu predstavljao Petar Matić koji je nastupio u kategoriji M35-39 te mu je za dlaku izmakla medalja. On je svoj nastup završio na četvrtom mjestu samo šest sekunda iza brončanog Španjolca Sanchez Moleda. 

U Rovinju nas je bilo šestoro, a najuspješnija je bila Karla Šitić koja je stigla do još jedne pobjede. Uz nju je u ženskoj konkurenciji plivala i Dina Levačić koja je završila na četvrtom mjestu.

U muškoj konkurenciji naš najbolji predstavnik bio je Mate Matić koji je zauzeo 15. mjesto, Mladen Milošević je završio na 19., a Krešimir Bošković na 20. mjestu. Uz njih trojicu još je nastupio i Dino Špadina koji je u cilj ušao kao peti u muškoj konkurenciji, ali je po završetku utrke, nažalost, diskvalificiran.

S  ovom utrkom došli smo do kraja natjecateljskog dijela Cro Cupa, ostalo je još samo odraditi proglašenje najboljih u ovoj sezoni. Proglašenje najboljih održat će se ove subote (17. 9. 2016.), na završnici 4. Zadarske open water lige, na bazenu Kolovare u Zadru sa početkom u 10 sati.

 

Facebook Comments Box

Odgovori