Antonia i Grgo u Omišu obranili naslove prvaka na 10000 m, Karla druga, Marin Krešimir Kukoč treći na malom maratonu

0 Comments

Prošli vikend na red je stigla jedina utrka olimpijske dužine koja se pliva u CRO CUP-u, 26, Otvoreno prvenstvo Dalmacije u daljinskom plivanju i 17. Prvenstvo Hrvatske na 10000 m.
Boje našeg kluba na Prvenstvu Hrvatske branili su: Antonia Buličić, Karla Šitić, Grgo Mujan, Dino Špadina i Mate Matić, dok im se u CRO CUP konkurenciji pridružio i Piero Vallon.

Prema očekivanju još jednom su slavili Antonia i Grgo, dok je Karla zauzela drugo mjesto, a svi troje su uzeli zlatne medalje u svojim dobnim kategorijama. Što se ostalih naših predstavnika tiče oni su ostvarili slijedeće rezultate: Piero je bio 13 ukupno i drugi u svojoj kategoriji dok je Mate utrku prvenstva Hrvatske završio na 10 mjestu uz 14. mjesto u CRO CUP utrci i 4. mjesto u kategoriji. Dino Špadina nažalost nije završio utrku.
U utrci na 1501 m nastupili su Marin Krešimir i Ivan Branimir Kukoč. Marin Krešimir zauzeo je treće mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji, dok je Ivan Branimir bio osmi ukupno uz četvrto mjesto u kategoriji.

Facebook Comments Box

Odgovori