Dina i Krešimir najbrži na 1. Baćinskoj jegulji, Antonia najbrža djevojka na 3. kolu ZOWL-a

0 Comments

Da ne bude da ovaj vikend nismo nigdje nastupali, danas smo bili na dvije lokacije. Na prvom izdanju Baćinske jegulje, plivačkog maratona dužine 2200 m, koji je jutros održan na Baćinskim jezerima uvjerljive pobjede ostvarili su naši Dina Levačić i Krešimir Bošković. U Zadru je na 3. kolu ZOWL-a, još jednu pobjedu upisala naša Antonia Buličić.

Na Baćinskim jezerima je, po gotovo bazenskim uvjetima, nastupilo ukupno 16 natjecatelja od čega 3 plivačice i 13 plivača. Među njima bilo je i četvero naših članova. Uz već spomenute Dinu i Krešimira još su nastupili Goran Rakocija i Draško Vujović.

Što se same utrke tiče, od samog starta je naš dvojac krenuo puno jače od ostatka konkurencije i već je nakon prvih 500 metara pitanje pobjednika bilo riješeno. U nastavku utrke, Dina se očekivano odvojila od Krešimira te je prva stigla na cilj s vremenom od 36 minuta. Nešto manje od dvije i po minute nakon nje u cilj je uplivao i Krešimir. Goran je zauzeo šesto mjesto u muškom dijelu utrke, dok je Draško utrku završio na desetom mjestu. U svojim dobnim kategorijama Dina, Krešimir i Draško osvojili su zlatne medalje, dok je Goran osvojio srebrnu medalju.

Na 3. kolu ZOWL-a Antonia je s braćom Srzić bila liga za sebe te je cilj dotaknula 7 sekunda nakon Šimuna te dvije sekunde prije Josipa Bepa.

Dina Levačić 1. mjesto Ž 20-29
Krešimir Bošković 1. mjesto M 40 – 49
Goran Rakocija 2. mjesto M 50-59, Draško Vujović 1. mjesto M 60+
Dina i Krešimir 1. mjesto apsolutno 1. Baćinska jegulja – plivački maraton
KDP SPLIT na 1. Baćinska jegulja – plivački maraton

Facebook Comments Box