Grgo Mujan prvak Hrvatske na 7500 m, štafete zauzele drugo i peto mjesto na štafetnom PH

0 Comments

Proteklog vikenda u Podstrani je održan Drugi vikend daljinskog plivanja u Podstrani u sklopu kojeg je održano Štafetno PH u plivanju na otvorenim vodama te CRO CUP utrka i apsolutno PH na 7500 m. Najbolji rezultat za nas ostvario je Grgo Mujan postavši novim prvakom Hrvatske na 7500 m.

Prvog dana Drugog vikenda daljinskog plivanja u Podstrani održano je štafetno PH na kojem je naša štafeta u sastavu Hrvoje Tomić, Antonia Buličić, Petra Mijić i Grgo Mujan zauzela drugo mjesto, dok je druga naša postava Krešimir Bošković, Karla Šitić, Krunoslav Jerčić i Dina Levačić završila na petom mjestu. U kategoriji Prvenstvo Splitsko dalmatinske županije štafeta KDP Split 1 bila je prva, dok je KDP Split 2 zauzela 3. mjesto. U borbi dviju veteranskih štafeta, naša ekipa KDP Split 2 bila je uspješnija od ekipe KDP POŠK 1.

Drugog dana natjecanja održana je CRO CUP/PH utrka na 7500 m na kojoj su nastupili: Karla Šitić, Luna Grubišić, Grgo Mujan, Piero Vallon i Goran Rakocija. Uz tu utrku u utrci na 2500 m plivao je Draško Vujović.

Najuspješniji naš predstavnik bio je Grgo Mujan pobijedivši u utrci na 7500 m i to treću godinu za redom. Grgo i Podstrana se očito vole. Karla Šitić bila je peta u poretku CRO CUP-a te četvrta u poretku PH dok je Luna zauzela osmo mjesto u CRO CUP-u odnosno sedmo u Prvenstvu Hrvatske. Piero je zauzeo 17. mjesto dok Goran nije uspio utrku okončati unutar vremenskog ograničenja. Na 2500 m Draško je zauzeo osmo mjesto.

Facebook Comments Box