Grgo prvak Hrvatske na 5000 m, Antonia treća! Dina plivanjem spojila Vir i Ist

0 Comments

Danas je u Limskom kanalu održana utrka na 5000 m koja je bila apsolutno PH na 5000 m, ali i CRO CUP te Grand Prix utrka. Na utrci je nastupio kvintet naših predstavnika, a najviše uspjeha imali su Grgo i Antonia. Uz njih je u konkurenciji za Prvenstvo Hrvatske nastupila i Luna Grubišić koja je u poretku PH zauzela šesto mjesto.

Grgo i Antonia su i u CRO CUP/Grand Prix utrci ostvarili iste rezultate dok je Luna zauzela deveto mjesto kod djevojaka. Uz njih su u CRO CUP/Grand Prix utrci nastupili i Marin Krešimir Kukoč koji je zauzeo 15. mjesto (17. ukupno) te Piero Vallon koji je bio 17. (odnosno 21. ukupno).

Na jutros održanom 1. Plivačkom maratonu Tisno nastupili su Roko Ravlić (11. ukupno/6. u kategoriji) i Draško Vujović (60. ukupno/2. u kategoriji), a naša Dina Levačić je prošlu noć provela plivajući od Vira do Ista te je dionicu od 27 km odplivala za nešto više od 8 sati.

U dobnim kategorijama zlatne medalje osvojili su Antonia, Grgo i Piero dok je Marin bio brončani.

Dio naših natjecatelja nastupiti će sutra na 111. Plivačkom maratonu Šilo Crikvenica, a slijedeći tjedan nas očekuje nastup u Omišu.

Facebook Comments Box