USPJEŠNA SUBOTA KDP SPLIT U NOVOM VINODOLSKOM I NA ISTU! POBJEDE ANTONIE I GRGE, KARLA DINA I MARCO NA DRUGOM MJESTU. SABATO DI SUCCESSO DI KDP SPLIT IN NOVI VINODOLSKI E A IST! VITTORIE DI ANTONIA E GRGO, KARLA, DINA E MARCO AL SECONDO POSTO

0 Comments

Ove subote naši su članovi plivali na dvije lokacije. U Novom Vinodolskom plivala se CRO CUP utrka, koja je ujedno bila i Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine,  na kojoj su uvjerljive dvostruke pobjede ostvarili Grgo Mujan i Marco Urbani kod plivača te Antonia Buličić i Karla Šitić kod plivačica. Na Istu se plivao tradicionalni 14. Plivački maraton „Oko Benušića“ i tamo je Dina Levačić osvojila drugo mjesto.

Na stazi dužine 7500 m ispred Marine u Novom Vinodolskom održana je deveta CRO CUP utrka ove godine koja je za naše članove bila možda i najuspješnija u dosadašnjem dijelu sezone. Kako nas je već naučio, do nove pobjede stigao je Grgo Mujan koji je za pet sekunda bio brži od Marca Urbani koji je u prva dva nastupa za naš klub osvojio prvo i drugo mjesto. Nakon našeg dvojca do trećeg mjesta je doplivao Damian Gardašanić iz Primorja, a njegov zaostatak za Marcom je iznosi nešto više od tri i po minute.

Kod djevojaka je Antonia bila za 17 sekunda brža od Karle koja je tako u samo tri dana osvojila dva druga mjesta. Osam minuta nakon Karle do trećeg mjesta je doplivala Laura Vrdoljak iz POŠK-a. U ženskoj konkurenciji još je plivala i Luna Grubišić koja je utrku završila na petom mjestu.

Kod plivača su na 16. i 17. mjestu završili Rosario Cuce i Marin Krešimir Kukoč, dok je Piero Vallon zauzeo 19. mjesto. Što se tiče medalja po dobnim kategorijama, svi su osvojili medalje u svojim dobnim kategorijama i to: Antonia, Grgo, Marco i Rosario zlatne medalje, Karla, Luna i Piero srebrne, a Marin brončanu. Luna i Marin nastupili su i na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine te su i tu osvojili medalje. Marin je u konkurenciji mlađih juniora osvojio srebrenu medalju, dok je Luna u konkurenciji mlađih juniorki zauzela drugo mjesto, a u juniorskoj te mlađe seniorskoj konkurenciji treće.

Na Istu je uz Dinu, koja je uz drugo mjesto ukupno osvojila izlatnu medalju u svojoj dobnoj skupini, plivao i  Draško Vujović te je završio na 34. mjestu.

Sljedeći vikend plivamo u Limskom Kanalu te Šilo Crikvenica.

Questo sabato i nostri membri hanno nuotato a due locazioni. In Novi Vinodolski e’ stato nuotato il CRO CUP nuoto a dove Grgo Mujan e Marco Urbani hanno vinto nel gruppo per i uomi e Antonia Buličić e Karla Šitić nel gruppo per le donne. A Ist e’ stato nuotato tradizionale 14° maratona di nuoto “Oko Benušića” dove Dina Levačić ha vinto secondo posto. Olte a lei hanno nuotato: Luna Grubišić, Rosario Cuce, Marin Krešimir Kukoč e Piero Vallon in Novi Vinodolski e Draško Vujović a Ist. Oltre delle medaglie per classifica generale, i nostri membri hanno vinto anche le medaglie nelle cattegorie d’eta’. Antonia, Dina, Grgo, Marco e Rosario hanno vinto l’oro, Luna, Karla e Piero l’argo e Marin la bronza. Il prossimo fine settimana nuotiamo a Limski Kanal e in Šilo Crikvenica.

Facebook Comments Box