Odličan nastup na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Sisku

0 Comments

Na jučer održanom Otvorenom prvenstvu Hrvatske u daljinskom plivanju na 5000 m u bazenu koje se održalo na Gradskom bazenu ŠRC Sisak u Sisku nastupilo je 5 naših predstavnika i ostvarilo odlične rezultate.

Najuspješniji je bio, kao i zadnjih nekoliko godina, Grgo Mujan koji je bio najbolji u kategoriji Otvorenog prvenstva Hrvatske te je postao apsolutni prvak Hrvatske na 5000 m u bazenu. U ženskoj kategoriji do drugog mjesta na Otvorenom prvenstvu Hrvatske doplivala je Antonia Buličić, koja je baš kao i Grgo postala apsolutna prvakinja Hrvatske.

Impresivan debi za naš klub imala je Petra Čosić koja je uz četvrto mjesto na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, postala apsolutna viceprvakinja na 5000 m te mlađe seniorska, juniorska i mlađe juniorska prvakinja Hrvatske.

Uz njih su još plivali Luna Grubišić (15. mjesto Otvoreno PH i 11. mjesto apsolutno PH) te Marin Krešimir Kukoč (20. mjesto Otvoreno PH, 15. mjesto apsolutno PH te srebrna medalja u konkurenciji mlađih juniora).

Ponosni smo na nastup i rezultate naših predstavnika na ovom natjecanju i okrećemo se morskim avanturama koje započinju sljedeći mjesec.

Potpune rezultate natjecanja možete vidjeti ovdje

Facebook Comments Box