Domina Žure, ženska i muška ekipa KDP Split doplivali do trećeg mjesta ukupnog poretka CRO CUP-a 2024. – Domina treća i na završnoj utrci Faros Open 3km

0 Comments

Završena je još jedna sezona CRO CUP-a.Obje naše ekipe zauzele su treće mjesto konačnog ekipnog poretka, kao i naša Domina u pojedinačnom poretku plivačica.

Na današnjoj završnoj utrci najuspješnija naša predstavnica bila je Domina Žure koja je utrku na 3000 m završila na 3. mjestu kod plivačica dok je Šimun Srzić bio četvrti kod plivača. Uz njih su još plivali Antonio Uvodić, Antea Galić, Piero Vallon, Krešimir Bošković i Mihael Kristijan Popov.

U utrci Faros maraton 10 km naš klub predstavljali su Grgo Mujan i Antonia Buličić.

Čestitamo svim našim sportskim prijateljima na ostvarenim rezultatima u ovogodišnjoj sezoni i veselimo se novim susretima kako na natjecanjima Prvenstva Hrvatske na 3000 i 5000 m u bazenu tako i na maratonima koji nas čekaju sljedećeg ljeta.

Od srca zahvaljujemo svim plivačicama i plivačima koji su predstavljali naš klub u ovoj sezoni, kao i njihovim roditeljima i trenerima.Kraj sezone uvijek znači i zatvaranje jednog poglavlja i otvaranje nekih novih pa se ovim putem želimo zahvaliti svima onima koji su do sada bili dijelom našeg kluba, ali to više neće biti. Svi oni koji nam se žele pridružiti mogu to napraviti putem poruka ili na mail info@kdpsplit.hr

Facebook Comments Box