Filip Županović pobjednik Velog PLOV-a, Antea Galić druga u Velom, a Krešimir Bošković treći u Malom PLOV-u – završnica PLOV u Krilu u znaku KDP Split

0 Comments

Današnjom završnicom PLOV-a (Podstranske lige na otvorenim vodama) zaključili smo ovogodišnju sezonu plivačkih maratona. U jutros održanim utrkama ostvarili smo dvije dvostruke pobjede na 3000 m. Najbrži su bili Antea Galić i Filip Županović, a odmah do njih Kate Hribar i Antonio Uvodić.

Još su plivali Mihael Kristijan Popov i Goran Rakocija dok je Krešimir Bošković pred sami start morao odustati od utrke na 1500 m zbog zdravstvenih problema. Svi naši predstavnici osvojili su medalje u dobnim kategorijama.

Što se tiče ukupnog poretka PLOV 2024. tu je troje naših predstavnika bilo na postolju.U ukupnom poretku Velog PLOV-a kod plivača je najbolji bio Filip Županović, dok je Antea Galić završila druga u poretku plivačica.U ukupnom poretku Malog PLOV-a kod plivača na trećem mjestu završio je Krešimir Bošković.

Sezona maratona 2024. je iza nas. Sa zadovoljstvom možemo konstatirati da smo u svim natjecanjima u kojima smo sudjelovali doplivali do barem jednog postolja u ukupnom poretku i trudit ćemo se tako nastaviti i ubuduće.

U CRO CUP-u treća mjesta ukupnog poretka su osvojili Domina Žure kod plivačica te muška i ženska ekipa u ekipnom dijelu natjecanja. U Dalmatinskom kupu ukupna pobjednica je Domina Žure dok je Filip Županović sezonu završio na drugom mjestu.

Šimun Srzić ukupni je pobjednik ZOWL-a kao i Filip Županović u Velom PLOV-u u kojem je u konkurenciji plivačica Antea Galić bila druga. U Malom PLOV-u Krešimir Bošković doplivao je do trećeg mjesta ukupnog poretka.

Hvala svima na podršci koju ste nam pružali ovog ljeta!

Facebook Comments Box