Karla i Duje najbrži u Šabcu, Doris i Grgo u Biogradu

0 Comments

I treći dan za redom plivačice i plivači našeg kluba nastavljaju sa fenomenalnim rezultatima. Danas je njih šestoro nastupilo na dva maratona i svih šestoro su se okitili medaljama, a čak četvero ih je ostvarilo pobjedu.

Na 19 kilometara dugom 44. međunarodnom plivačkom maratonu Jarak – Šabac nastupili su Karla Šitić i Duje Milan i oboje su ostvarili uvjerljive pobjede. Duje je tako ostvario drugu uzastopnu pobjedu na ovom maratonu, dok je Karla ovdje posljednji put pobjedila 2011. godine. Prije tri godine pobjednik ovog maratona bio je Dujin brat Marin.

IMG-20160807-WA0004

Na plivačkom maratonu u Biogradu boje našeg kluba branili su: Antonia Buličić, Doris Beroš, Grgo Mujan i Petar Matić. Slično kao i u petak na maratonu Preko – Zadar pobjede su ostvarili Doris i Grgo, dok je Petar bio treći kod muškaraca. Naša najmlađa predstavnica, Antonia, drugi dan za redom osvojila je drugo mjesto. U muškoj konkurenciji do drugog mjesta je, isto kao u petak, doplivao Daniel Lalić iz KDP Donat, dok je kod djevojaka treća bila Lucija Aralica također KDP Donat.

IMG-20160807-WA0003

Osim maratona u Raslini, jučer je održan i maraton u Dubrovniku. Na 8. memorijalnom maratonu “Đuro Kolić” nastupila je naša Nina Matošić i zauzela četvrto mjesto u ženskoj konkurenciji. Utrka u Dubrovniku bila je duga 1750 metara.

Na kraju ovog predivnog vikenda svim našim plivačicama i plivačima čestitamo od srca!!!

 

Facebook Comments Box

Odgovori