Ivan i Doris najbrži u valovitoj i kišnoj Raslini, odlični rezultati i ostalih naših natjecatelja

0 Comments

Nakon sat i petnaest minuta odgađanja starta danas smo u Raslini odradili najvalovitiji nastup ove sezone. Bez obzira na to što nam vrijeme nije bilo naklonjeno i današnji nastup nam je donio jako puno razloga za veselje.

Iako smo krenuli na pet kilometarsku utrku, na kraju smo odradili samo 3750 metara s obzirom da je zbog vremenskih neprilika organizator bio prisiljen skratiti stazu te je pomaknuti na rezervni položaj.

Na takvoj stazi opet je najbrži bio naš Ivan Šitić koji je stazu preplivao za 45.17 minuta. Samo nešto više od minutu iza njega utrku je završio i naš jučerašnji slavljenik Grgo Mujan kojeg je u stop u sljedio Ivan Kukolja iz KDPSR Poreč. Odmah nakon Kukolje u cilj je ušla Doris Beroš koja je tako ostvarila i drugu pobjedu u dva dana, a ujedno svoju prvu CRO CUP pobjedu. Isto tako, za razliku od jučer danas je bila nešto brža od Petra Matića kojem je za samo pet sekunda pobjeglo treće mjesto kod muških.

Kad već u muškoj konkurenciji nismo uspjeli ponovit Omiš, gdje smo imali sva tri mjesta na postolju, to smo napravili u ženskoj pa je tako Antonia Buličić završila na drugom, a Dina Levačić na trećem mjestu.

Osim njih još su plivali: Mate Matić (18. mjesto muški), Krešimir Bošković (30. mjesto muški), Mladen Milošević (35. mjesto muški, 1. mjesto M60+), Goran Rakocija (47. mjesto muški) i Dino Špadina koji nije završio današnju utrku.

Ukupno je nastupilo 67 plivača i 16 plivačica

WP_20160806_13_54_29_Pro IMG-20160806-WA0003 IMG-20160806-WA0004

Facebook Comments Box

Odgovori