Slaven Šitić i dalje na čelu kluba

0 Comments

U utorak 18. listopada 2016. u prostorijama Splitskog saveza športova, u dvorani Gripe, održana je izborna skupština našeg kluba.

Nakon uvodnog dijela u kojem su izabrana radna tijela Skupštine Slaven Šitić podnio je izvješće o radu kluba u ovoj godini, a zatim i financijsko izvješće. U izvješću o radu kluba još jednom se podsjetilo na uspješnu sezonu koja je za nama, a u kojoj su naši članovi dominirali na državnim prvenstvima i natjecanjima CRO CUP-a, dok je Dina Levačić ostavrila odličan rezultat zauzevši treće mjesto ukupnog poretka FINA Grand Prixa za ovu godinu. U financijskom dijelu naglašeno je da klub uredno posluje te da su sve financijeske obveze ispunjene. Nakon što su su izvješća jednoglasno prihvaćena, raspušten je stari izvršni odbor (Slaven Šitić – predsjednik, Damir Vlajčević – dopredsjednik i Anita Šitić – tajnik) te se pristupilo izboru novog Izvršnog odbora.

Na prijedlog Krešimira Boškovića, Skupština je donijela odluku o proširenju Izvršnog odbora sa dosadašnja tri člana na pet članova u nadolazećem razdoblju. Jednoglasno je prihvaćen sastav novog Izvršnog odbora: Slaven Šitić – predsjednik, Damir Vlajčević – dopredsjednik, Anita Šitić – tajnica te Mladen Milošević i Krešimir Bošković – članovi I.O.

 

 

Facebook Comments Box

Odgovori