CRO CUP 2017. – Zadar i Silba, 8. i 9. 7. 2017.

0 Comments

Prošli vikend je za nas bio prepun aktivnosti. Dok je većina naših članova bila u Zadru i na Silbi, Antonia Buličić je u pratnji Karle Šitić bila u Švedskoj na utrci u Vansbrosimningenu.
Ali krenimo redom, na Državno prvenstvo na 5000 m u Zadar te na 1. Veteransko prvenstvo Hrvatske na Silbi krenulo je 13 naših plivačica i plivača.
U ženskoj konkurenciji naš klub su predstavljale Doris Beroš, Jelena Bošković i Dina Levačić, dok su muški dio ekipe činili Grgo Mujan, Duje Milan, Petar Matić, Dino Špadina, Piero Vallon, Mladen Milošević, Krešimir Bošković, Maurizio Bradaschia, Goran Rakocija i Draško vujović. Jeleni i Drašku su ovo bili prvi nastupi za naš klub.
Što se tiče rezultata, oba dana smo imali razloga za zadovoljstvo. U Zadru je pobjedu u CRO CUPU i naslov državne prvakinje na 5000 metara osvojila Doris Beroš, dok je odmah do nje stala Dina Levačić. Jelena Bošković je maraton završila na 13. mjestu od 18 plivačica što je ujedno značilo da je 10 u poretku prvenstva Hrvatske. U muškoj konkurenciji je do pobjede, u napetoj završnici, stigao Grgo Mujan. Drugo mjesto je pripalo Filipu Husnjaku iz KDPSR Poreč, dok je treći bio naš Duje Milan. Petar Matić je završio na četvrtom mjestu, dok je Dino Špadina zauzeo deveto mjesto. Ostali naši predstvanici su u Zadru zauzeli sljedeće pozicije: 29. Piero Vallon, 35. Mladen Milošević, 43. Krešimir Bošković, 60. Maurizio Bradaschia, 65. Goran Rakocija i 73. Draško Vujović.
Medalje u kategorijama su osvojili: Doris i Dina (zlato i srebro Ž29), Grgo i Dino (zlato i srebro M19), Duje (srebro M29), Petar (zlato M39) i Mladen (zlato M60+).
Dan poslije na Silbi je ekipa na postolju bila ista pa su tako Doris i Dina bile na prva dva mjesta u ženskoj konkurenciji, dok su Grgo i Duje bili prvi i treći u muškoj. Petar je kao i dan ranije zauzeo četvrto mjesto kod muškaraca. Dino je na Silbi stigao do sedmog mjesta kod muških dok je Jelena bila deveta kod djevojaka.
Rezultati ostalih: 20. Piero, 33. Mladen, 48. Krešimir, 51. Maurizio, 58. Goran i 64. Draško.
WP_20170709_16_54_26_Pro

Facebook Comments Box

Odgovori