Registracije pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja za sezonu 2022/23

0 Comments

U petak 25.ožujka iz Hrvatskog saveza daljinskog plivanja zaprimili smo dopis o početku registracija za sezonu 2022/23 kao i novi Pravilnik o registraciji te Odluku o visini kotizacija i Odluku o statusu državljana Ukrajine. Navedene priloge prenosimo vam na kraju ove objave.

U odnosu na prijašnje sezone pojavile su se određene promjene pa se tako, od ove sezone, osim Registracije natjecatelja provodi i Registracija trenera, zatim sudaca i delegata te službenih osoba – predstavnika klubova. Također je novost da se, od ove sezone, pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja uz državljane RH i zemalja članica EU, mogu registrirati i svi ostali (strani državljani). Više o svemu možete pročitati u novom Pravilniku o registraciji.

Novosti ima i po pitanju rokova u kojima se provodi registracija natjecatelja. Što se tiče prijelaznog roka (prijelaz natjecatelja iz jedne članice Saveza u drugu članicu) to ostaje nepromijenjeno te prijelazni rok započinje 1. travnja, a završava 15. svibnja uz uvjet da se Ispisnica iz članice koju natjecatelj napušta treba zatražiti zaključno s 20. travnja.
Rok za produženje registracije od ove sezone je podijeljen u dva dijela s tim da prvi dio traje od 1. travnja do 15. svibnja, a drugi dio započinje danom završetka prvog dijela i traje zaključno sa 15. lipnja uz napomenu da je cijena registracije u drugom dijelu roka dvostruko veća nego u prvom dijelu.
Prva registracija kao i kupnja licence HSDP-a mogu se obaviti tokom cijele sezone u skladu s Pravilnikom o registraciji.

Ovim putem pozivamo sve naše dosadašnje članove da nam se jave što prije kako bi smo regulirali njihov status. Također pozivamo i sve one koji nam se žele pridružiti da nas kontaktiraju putem elektronske pošte na adresu: info@kdpsplit.hr ili putem naših društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter.

Veselimo se zajedničkim druženjima u novoj sezoni!

Facebook Comments Box