Vikend Zadar-Silba u znaku Kadetskog i Veteranskog prvenstva

0 Comments

Ovog vikenda nije bilo CRO CUP natjecanja, ali naši natjecatelji nisu mirovali već su sudjelovali na utrkama u Zadru i na Silbi.
U Zadru na 9. Plivačkom maratonu Zadar plivali su Piero Vallon i Mate Matić te su obojica završili među najboljih 8 muškog dijela natjecanja.
Piero je nastup u Zadru završio na 6. mjestu uz srebrnu medalju u svojoj dobnoj kategoriji, dok je Mate zauzeo 8. mjesto uz brončanu medalju u svojoj dobnoj kategoriji.
U nedjelju na Silbi održano je Kadetsko i Veteransko PH na 3000m u sklopu 5. “Toreta Open Water”.
Na ovom natjecanju nastupili smo s 4 plivačice i 4 plivača, a svoj prvi službeni nastup za naš klub imali su braća Marin Krešimir i Ivan Branimir Kukoč koji su nastupili na Kadetskom Prvenstvu Hrvatske na kojem je Marin Krešimir osvojio brončanu medalju. Na Veteranskom Prvenstvu Hrvatske nastupili su Karla Šitić u kategoriji plivačica 25-29 godina i osvojila je zlatnu medalju, dok je Mate Matić u kategoriji plivača 35-39 godina zauzeo drugo mjesto.
U ukupnom poretku “Toreta Open Water” pobijedila je Antonia Buličić ispred Ivane Prižmić i Karle Šitić dok je Nina Jokić zauzela peto mjesto.
U konkurenciji plivača naš najbolji plivač bio je Piero Vallon na 12. mjestu, a odmah do njega na 13. mjestu završio je Mate Matić.
Marin Krešimir Kukoč je utrku završio na 19. mjestu, a Ivan Branimir je bio 22.
Što se tiče dobnih kategorija na 5. “Toreta Open Water”, zlatne medalje osvojile su Antonia Buličić i Karla Šitić, do srebrnih medalja do plivali su Ivana Prižmić, Nina Jokić i Piero Vallon, dok brončanu medalju osvojili Marin Krešimir Kukoč i Mate Matić.
IMG-20190707-WA0005IMG-20190708-WA0000IMG-20190707-WA0004

Facebook Comments Box

Odgovori